Ook Veronica Inside maakt kans op Gouden RadioRing: "Ongelofelijk zeg!"

Ook Veronica Inside maakt kans op Gouden RadioRing: "Ongelofelijk zeg!"

Ook Veronica Inside maakt kans op Gouden RadioRing: "Ongelofelijk zeg!" In navolging van Ekdom in de morgen en Mattie & Marieke maakt ook Veronica Inside kans op de Gouden RadioRing. Wilfred Genee werd verrast door een bijzondere beller en hij tuinde er met open ogen in: "Ongelofelijk zeg!" VoetbalweekendDe beller moet eigenlijk het voetbalweekend nabespreken met Genee, maar met uitspraken als "Ik geef geen reet om voetbal" moet er toch een belletje gaan rinkelen bij de normaal zo scherpe presentator. Ook nadat de beller zegt: "Ik hou meer van de radio," gaat het lampje nog niet branden. Dan besluit Rob Janssen het maar gewoon te vertellen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Radioshow Veronica Inside bestaat 1 jaar: Bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » Veronica Inside: Sander Schimmelpenninck probeert zich te verdedigen na opmerking over Yolanthe Cabau Bekijk deze video » Johan Derksen vindt duo's Op1 beter dan Hendriks & Genee Bekijk deze video »
Nieuws :
Ook Veronica Inside maakt kans op Gouden RadioRing: "Ongelofelijk zeg!"

In navolging van Ekdom in de morgen en Mattie & Marieke maakt ook Veronica Inside kans op de Gouden RadioRing. Wilfred Genee werd verrast door een bijzondere beller en hij tuinde er met open ogen in: "Ongelofelijk zeg!"

Voetbalweekend
De beller moet eigenlijk het voetbalweekend nabespreken met Genee, maar met uitspraken als "Ik geef geen reet om voetbal" moet er toch een belletje gaan rinkelen bij de normaal zo scherpe presentator. Ook nadat de beller zegt: "Ik hou meer van de radio," gaat het lampje nog niet branden. Dan besluit Rob Janssen het maar gewoon te vertellen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Veronica Inside maakt kans op Gouden RadioRing: "Ongelofelijk zeg!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV