Prins Harry heeft gereageerd op 'Megxit' en is blij met steun van bevolking

Prins Harry heeft gereageerd op 'Megxit' en is blij met steun van bevolking

Prins Harry heeft gereageerd op 'Megxit' en is blij met steun van bevolking Eindelijk heeft prins Harry gereageerd op de 'Megxit'. Samen met zijn vrouw Meghan Markle zal hij afstand doen van alle koninklijke privileges en niet langer in dienst zijn van het Britse koninklijk huis. Een moeilijk besluit, maar Harry voelt wel dat hij de steun heeft van de Britse bevolking. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Thomas Markle haalt uit naar dochter Meghan en prins Harry: 'Ze doen het voor het geld' Bekijk deze video » Marc van der Linden over Meghan Markle en prins Harry: 'Ze hebben gekregen wat ze wilden' Bekijk deze video » Prins Harry: "Droevig dat zo ver heeft moeten komen" Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry heeft gereageerd op 'Megxit' en is blij met steun van bevolking

Eindelijk heeft prins Harry gereageerd op de 'Megxit'. Samen met zijn vrouw Meghan Markle zal hij afstand doen van alle koninklijke privileges en niet langer in dienst zijn van het Britse koninklijk huis. Een moeilijk besluit, maar Harry voelt wel dat hij de steun heeft van de Britse bevolking.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry heeft gereageerd op 'Megxit' en is blij met steun van bevolking of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV