Frank Dane reist met zijn Ochtendshow naar de Olympische Spelen in Tokyo

Frank Dane reist met zijn Ochtendshow naar de Olympische Spelen in Tokyo

Frank Dane reist met zijn Ochtendshow naar de Olympische Spelen in Tokyo Frank Dane mag de traditie van Radio 538 voortzetten nadat Edwin Evers is gestopt. Hij gaat namelijk, met het hele team van zijn Ochtendshow, naar Tokyo om verslag te doen van de Olympische Spelen. Dane ontvangt de Nederlandse sporters en kijkt samen met ze terug op - eventuele - overwinningen. De Olympische Spelen van 2020 worden van 24 juli tot en met 9 augustus gehouden in Tokyo. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Frank Dane over het opvolgen van Edwin Evers: "Je kan het nooit beter doen dan Edwin: Bekijk deze video » Frank Dane uitgeput door het vaderschap: "Ik heb een dubbeldekker aan wallen" Bekijk deze video » Frank Dane kijkt terug op fantastische verrassing van André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Frank Dane reist met zijn Ochtendshow naar de Olympische Spelen in Tokyo

Frank Dane mag de traditie van Radio 538 voortzetten nadat Edwin Evers is gestopt. Hij gaat namelijk, met het hele team van zijn Ochtendshow, naar Tokyo om verslag te doen van de Olympische Spelen. Dane ontvangt de Nederlandse sporters en kijkt samen met ze terug op - eventuele - overwinningen.

De Olympische Spelen van 2020 worden van 24 juli tot en met 9 augustus gehouden in Tokyo. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank Dane reist met zijn Ochtendshow naar de Olympische Spelen in Tokyo of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV