André Hazes verknalt Radio 538-pubquiz bij Vrienden van Amstel Live

André Hazes verknalt Radio 538-pubquiz bij Vrienden van Amstel Live

André Hazes verknalt Radio 538-pubquiz bij Vrienden van Amstel Live Deze week staan André Hazes en Maan weer regelmatig op het podium van Ahoy tijdens Vrienden van Amstel Live. Inmiddels is ook de Radio 538-pubquiz, die tijdens het evenement wordt georganiseerd, befaamd. Hazes krijgt het dit jaar opnieuw voor elkaar de quiz te verknallen. Tekst vergetenDat deed hij namelijk al een keer eerder, toen hij enkele jaren geleden de tekst van 'Kleine jongen' vergat. En het is ongelofelijk, maar waar: dit keer vergeet Hazes wederom de tekst van één van zijn eigen liedjes. "Dit kan tóch niet?" vraagt een verbaasde Hazes zich af. Wanneer Maan eenzelfde opdracht krijgt, gaat het bij haar wél goed. Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven. Vrienden van Amstel: André Hazes zingt met Guus Meeuwis en Jack Poels Bekijk deze video » André Hazes volgt Bridget Maasland naar de wc Bekijk deze video » André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live Bekijk deze video »
Muziek :
André Hazes verknalt Radio 538-pubquiz bij Vrienden van Amstel Live

Deze week staan André Hazes en Maan weer regelmatig op het podium van Ahoy tijdens Vrienden van Amstel Live. Inmiddels is ook de Radio 538-pubquiz, die tijdens het evenement wordt georganiseerd, befaamd. Hazes krijgt het dit jaar opnieuw voor elkaar de quiz te verknallen.

Tekst vergeten
Dat deed hij namelijk al een keer eerder, toen hij enkele jaren geleden de tekst van 'Kleine jongen' vergat. En het is ongelofelijk, maar waar: dit keer vergeet Hazes wederom de tekst van één van zijn eigen liedjes. "Dit kan tóch niet?" vraagt een verbaasde Hazes zich af. Wanneer Maan eenzelfde opdracht krijgt, gaat het bij haar wél goed.

Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes verknalt Radio 538-pubquiz bij Vrienden van Amstel Live of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV