Johan Derksen ook in 2020 in vorm: "Ik wil sterven op een lekker wijf"

Johan Derksen ook in 2020 in vorm: "Ik wil sterven op een lekker wijf"

Johan Derksen ook in 2020 in vorm: "Ik wil sterven op een lekker wijf" In de radioshow van Veronica Inside besloot Wilfred Genee alvast te bellen met Johan Derksen om vooruit te kijken op de uitzending van het tv-programma vanavond. Het wordt de eerste uitzending na de winterstop, maar de heren hebben er niet bijster veel zin in. Overigens lijkt Derksen wel weer in vorm te zijn. Hij heeft eens gezegd niet aan de tafel van VI te willen sterven, maar waar dan wel? "Ik wil sterven op een lekker wijf." Celine Huijsmans heeft daar maar één woord voor over: "Gatver!" Bekijk het gesprek met Johan Derksen hierboven. Veronica Inside: Bekijk hier Het beste van Johan Derksen (2019) Bekijk deze video » Johan Derksen over terugkeer van Veronica Inside: ''Ik heb er helemaal geen zin in!'' Bekijk deze video » Gaat Johan Derksen naar bruiloft René van der Gijp? Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen ook in 2020 in vorm: "Ik wil sterven op een lekker wijf"

In de radioshow van Veronica Inside besloot Wilfred Genee alvast te bellen met Johan Derksen om vooruit te kijken op de uitzending van het tv-programma vanavond. Het wordt de eerste uitzending na de winterstop, maar de heren hebben er niet bijster veel zin in. Overigens lijkt Derksen wel weer in vorm te zijn. Hij heeft eens gezegd niet aan de tafel van VI te willen sterven, maar waar dan wel? "Ik wil sterven op een lekker wijf." Celine Huijsmans heeft daar maar één woord voor over: "Gatver!"

Bekijk het gesprek met Johan Derksen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen ook in 2020 in vorm: "Ik wil sterven op een lekker wijf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV