Trailer Netflix-film Spenser Confidential met Mark Wahlberg

Trailer Netflix-film Spenser Confidential met Mark Wahlberg

Trailer Netflix-film Spenser Confidential met Mark Wahlberg Mark Wahlberg speelt in Spenser Confidential de ex-politieman Spenser. Hij zoekt de waarheid over een sensationele moord. Wanneer hij deze vindt en het achterliggende gruwelijke complot aan het licht brengt, belandt hij wederom in de duistere onderwereld van Boston. Bekijk de officiële Netflix trailer van Spenser Confidential hierboven. Spenser Confidential is vanaf 6 maart te zien op Netflix. "Reacties op Netflix-serie Ares niet goed" Bekijk deze video » De briljante films van Hayao Miyazaki verschijnen vanaf 1 februari op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer Netflix-film Spenser Confidential met Mark Wahlberg

Mark Wahlberg speelt in Spenser Confidential de ex-politieman Spenser. Hij zoekt de waarheid over een sensationele moord. Wanneer hij deze vindt en het achterliggende gruwelijke complot aan het licht brengt, belandt hij wederom in de duistere onderwereld van Boston.

Bekijk de officiële Netflix trailer van Spenser Confidential hierboven.

Spenser Confidential is vanaf 6 maart te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer Netflix-film Spenser Confidential met Mark Wahlberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV