Strafrechtadvocaat over Kim Kardashian: 'Ze is een fantastische zakenvrouw'

Strafrechtadvocaat over Kim Kardashian: 'Ze is een fantastische zakenvrouw'

Strafrechtadvocaat over <em>Kim Kardashian</em>: 'Ze is een fantastische zakenvrouw' Kim Kardashian staat bekend als het Instagram-icoon en als vrouw van Kanye West. Nu ontpopt ze zich als een maatschappelijk betrokken activist. Kardashian en West huren samen ook 150 bioscopen af, zodat mensen die het financieel minder makkelijk hebben de film Just Mercy kunnen zien. ,,Ze is een fantastische zakenvrouw", vertelt Natacha Harlequin bij DWDD. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Kim Kardashian hierboven. Mind My Mind: een ontroerende animatiefilm over verliefdheid en autisme Bekijk deze video » Marc-Marie Huijbregts gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling Uitgesproken Bekijk deze video »
Talkshow :
Strafrechtadvocaat over Kim Kardashian: 'Ze is een fantastische zakenvrouw'

Kim Kardashian staat bekend als het Instagram-icoon en als vrouw van Kanye West. Nu ontpopt ze zich als een maatschappelijk betrokken activist. Kardashian en West huren samen ook 150 bioscopen af, zodat mensen die het financieel minder makkelijk hebben de film Just Mercy kunnen zien. ,,Ze is een fantastische zakenvrouw", vertelt Natacha Harlequin bij DWDD.

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Kim Kardashian hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Strafrechtadvocaat over Kim Kardashian: 'Ze is een fantastische zakenvrouw' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier