Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje'

Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje'

Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje' De eerste uitzending van Lang Leve de Liefde zit erop. De kijkers lijken er wel over te spreken te zijn. Een van de deelnemers vertelt over het programma. ,,Ik ben niet eenzaam, maar soms denk ik wel dat het leuk zou zijn om iemand te vinden." Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 18:55 te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste beelden Lang leve de liefde (vanaf 20 januari op SBS 6) Bekijk deze video » Bekijk hoe de koppels in Lang leve de liefde kennismaken met elkaar Bekijk deze video »
TV :
Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje'

De eerste uitzending van Lang Leve de Liefde zit erop. De kijkers lijken er wel over te spreken te zijn. Een van de deelnemers vertelt over het programma. ,,Ik ben niet eenzaam, maar soms denk ik wel dat het leuk zou zijn om iemand te vinden."

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 18:55 te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV