Jennifer Aniston en Brad Pitt hand in hand gespot: komen ze weer bij elkaar?

Jennifer Aniston en Brad Pitt hand in hand gespot: komen ze weer bij elkaar?

Jennifer Aniston en Brad Pitt hand in hand gespot: komen ze weer bij elkaar? Bij de Screen Actors Guild Awards, die gisteravond (19 januari) werden uitgereikt, vielen de voormalige tortelduifjes Jennifer Aniston en Brad Pitt allebei in de prijzen. De geruchten over een mogelijke relatie kwamen echter op gang nadat ze hand in hand werden gespot. SingleDe twee waren in de vroege jaren 2000 hét powerkoppel in Hollywood, maar zijn inmiddels al vijftien jaar uit elkaar. De laatste relaties van de twee, met Angelina Jolie en Justin Theroux, zijn ook op de klippen gelopen, waardoor ze allebei weer single zijn. Is het echter mogelijk dat de twee ooit weer bij elkaar zullen komen? Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Bradley Cooper in het zonnetje gezet door Brad Pitt: "Door jou ben ik nuchter" Bekijk deze video » Oscarnominaties zijn bekend: Joker grote kanshebber, gevolgd door 1917 Bekijk deze video » Brad Pitt geeft hilarische speech: "Dit moet op mijn Tinderprofiel!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Jennifer Aniston en Brad Pitt hand in hand gespot: komen ze weer bij elkaar?

Bij de Screen Actors Guild Awards, die gisteravond (19 januari) werden uitgereikt, vielen de voormalige tortelduifjes Jennifer Aniston en Brad Pitt allebei in de prijzen. De geruchten over een mogelijke relatie kwamen echter op gang nadat ze hand in hand werden gespot.

Single
De twee waren in de vroege jaren 2000 hét powerkoppel in Hollywood, maar zijn inmiddels al vijftien jaar uit elkaar. De laatste relaties van de twee, met Angelina Jolie en Justin Theroux, zijn ook op de klippen gelopen, waardoor ze allebei weer single zijn. Is het echter mogelijk dat de twee ooit weer bij elkaar zullen komen?

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jennifer Aniston en Brad Pitt hand in hand gespot: komen ze weer bij elkaar? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV