Veronica Inside gemist? Johan Derksen over de eerste opnames VI

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over de eerste opnames VI

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over de eerste opnames VI De heren van Veronica Inside werken al lang met elkaar. Johan Derksen denkt tijdens de uitzending terug aan de eerste uitzending van het programma. Hij vertelt een paar heerlijke anekdotes. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside genomineerd voor Gouden Radioring 2019: 'Dit is mooi' Bekijk deze video » Sean Webster zet Veronica Inside studio op zijn kop Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside gemist? Johan Derksen over de eerste opnames VI

De heren van Veronica Inside werken al lang met elkaar. Johan Derksen denkt tijdens de uitzending terug aan de eerste uitzending van het programma. Hij vertelt een paar heerlijke anekdotes.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen over de eerste opnames VI of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV