Imagodeskundige over Kaj van der Ree: 'Hij kan beter niet in beeld komen'

Imagodeskundige over Kaj van der Ree: 'Hij kan beter niet in beeld komen'

Imagodeskundige over <em>Kaj van der Ree</em>: 'Hij kan beter niet in beeld komen' Een imagodeskundige denkt dat Kaj van der Ree de komende tijd beter niet in beeld kan komen. Kaj van der Ree kwam afgelopen week in opspraak vanwege seksueel wangedrag. ,,Hij kan de komende tijd niet in beeld komen", zegt imagodeskundige Zabeth van Veen aan AD Nieuws. ,,Het zijn behoorlijke beschuldigingen. Er is veel bewijs dat dit verhaal klopt. Je kunt in deze situatie dan ook niets anders dan sorry zeggen." Minderjarige meisjesKaj van der Ree had contact met minderjarige meisjes. Hij vroeg de dames op een vrij dringende manier om naaktfoto's naar hem op te sturen. Kaj ging diep door het stof in een reactie op het nieuws. Hij hoopte dat vrouwen hem konden vergeven. Bekijk ook Kaj van der Ree reageert zelf op aanklachten: "Ik had het niet moeten doen" Bekijk deze video » Slachtoffers Kaj van der Ree woedend: 'Reactie niet voldoende' Bekijk deze video »
Nieuws :
Imagodeskundige over Kaj van der Ree: 'Hij kan beter niet in beeld komen'

Een imagodeskundige denkt dat Kaj van der Ree de komende tijd beter niet in beeld kan komen. Kaj van der Ree kwam afgelopen week in opspraak vanwege seksueel wangedrag.

,,Hij kan de komende tijd niet in beeld komen", zegt imagodeskundige Zabeth van Veen aan AD Nieuws. ,,Het zijn behoorlijke beschuldigingen. Er is veel bewijs dat dit verhaal klopt. Je kunt in deze situatie dan ook niets anders dan sorry zeggen."

Minderjarige meisjes
Kaj van der Ree had contact met minderjarige meisjes. Hij vroeg de dames op een vrij dringende manier om naaktfoto's naar hem op te sturen. Kaj ging diep door het stof in een reactie op het nieuws. Hij hoopte dat vrouwen hem konden vergeven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Imagodeskundige over Kaj van der Ree: 'Hij kan beter niet in beeld komen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier