Net ff anders met Shanice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Net ff anders met Shanice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Net ff anders met Shanice gemist? Bekijk hier de hele uitzending Reportagereeks over zes jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking, die allemaal dezelfde droom hebben: een zo normaal mogelijke toekomst opbouwen. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Shanice. Shanice wil heel graag op zichzelf wonen, zoals al haar vrienden al doen. Maar ze vindt het lastig om haar zaakjes op orde te houden en zolang ze de administratie van haar huishouden niet kan doen, is zelfstandig wonen geen optie. Ze vindt het moeilijk om te communiceren met vreemden. Daar heeft ook dat regelen mee te maken. Praten met een vreemde vindt ze al lastig. Als ze daar wat soepeler in kan worden, gaat er een wereld voor haar open. Leren organiseren, durven bellen, durven vragen: het zou een belangrijk verschil maken in het leven van Shanice.
Uitzending :
Net ff anders

Reportagereeks over zes jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking, die allemaal dezelfde droom hebben: een zo normaal mogelijke toekomst opbouwen. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Shanice.

Shanice wil heel graag op zichzelf wonen, zoals al haar vrienden al doen. Maar ze vindt het lastig om haar zaakjes op orde te houden en zolang ze de administratie van haar huishouden niet kan doen, is zelfstandig wonen geen optie. Ze vindt het moeilijk om te communiceren met vreemden. Daar heeft ook dat regelen mee te maken. Praten met een vreemde vindt ze al lastig. Als ze daar wat soepeler in kan worden, gaat er een wereld voor haar open. Leren organiseren, durven bellen, durven vragen: het zou een belangrijk verschil maken in het leven van Shanice.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Net ff anders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV