Stephanie Louwrier in Jinek: "Meisjes zijn zwak en jongens niet"

Stephanie Louwrier in Jinek: "Meisjes zijn zwak en jongens niet"

Stephanie Louwrier in Jinek: "Meisjes zijn zwak en jongens niet" De aflevering van Jinek van gisteravond stond voor een flink deel in het teken van feminisme als gevolg van de voorstelling Verleiders Female. Actrice Stephanie Louwrier vertelt dat ze thuis met duidelijke ideeën is opgevoed: "Meisjes zijn zwak en jongens niet, en als je naar buiten gaat als meisje word je verkracht." Bekijk het gesprek met Stephanie Louwrier in Jinek hierboven. Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair" Bekijk deze video » Publieke omroep loopt tonnen mis door talkshowoorlog met Jinek Bekijk deze video » De Sekszusjes zijn te gast bij Jinek: ''Ouders moeten meer met kinderen over seks praten'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Stephanie Louwrier in Jinek: "Meisjes zijn zwak en jongens niet"

De aflevering van Jinek van gisteravond stond voor een flink deel in het teken van feminisme als gevolg van de voorstelling Verleiders Female. Actrice Stephanie Louwrier vertelt dat ze thuis met duidelijke ideeën is opgevoed: "Meisjes zijn zwak en jongens niet, en als je naar buiten gaat als meisje word je verkracht."

Bekijk het gesprek met Stephanie Louwrier in Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stephanie Louwrier in Jinek: "Meisjes zijn zwak en jongens niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV