Peperdure auto's in de brand gevlogen in Apeldoorn, bekijk de beelden hier

Peperdure auto's in de brand gevlogen in Apeldoorn, bekijk de beelden hier

Peperdure auto's in de brand gevlogen in Apeldoorn, bekijk de beelden hier Een Mercedes Benz S-Klasse AMG en een Ferrari zijn in de nacht van maandag op dinsdag aan de Malkenschoten in Apeldoorn in brand gevlogen. AanstekerBeide auto's stonden op de oprit van naast elkaar gelegen woningen. Op een van de opritten heeft de politie een aansteker gevonden en die wordt onderzocht als mogelijk bewijsmateriaal voor brandstichting. Bekijk hierboven de beelden van Het AD met daarin de peperdure auto's die in de brand zijn gevlogen in Apeldoorn. Onrustige nacht in Den Haag met meerdere brandjes: "Ik pak je he!" Bekijk deze video » Gasten Hotel Art'otel Amsterdam geëvacueerd door grote brand Bekijk deze video » Stadsbus Tilburg vliegt in brand: passagiers komen met de schrik vrij Bekijk deze video »
Nieuws :
Peperdure auto's in de brand gevlogen in Apeldoorn, bekijk de beelden hier

Een Mercedes Benz S-Klasse AMG en een Ferrari zijn in de nacht van maandag op dinsdag aan de Malkenschoten in Apeldoorn in brand gevlogen.

Aansteker
Beide auto's stonden op de oprit van naast elkaar gelegen woningen. Op een van de opritten heeft de politie een aansteker gevonden en die wordt onderzocht als mogelijk bewijsmateriaal voor brandstichting.

Bekijk hierboven de beelden van Het AD met daarin de peperdure auto's die in de brand zijn gevlogen in Apeldoorn.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peperdure auto's in de brand gevlogen in Apeldoorn, bekijk de beelden hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV