Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag

Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag

Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag Nee, we kunnen niet zeggen dat André Hazes en Bridget Maasland zich iets aantrekken van de publieke opinie. Veel mensen verguisden het stel nadat Hazes zijn vrouw Monique Westenberg in de steek had gelaten voor Maasland, maar de social media-posts lijken alleen maar romantischer te worden. VerjaardagVandaag (21 januari) viert André Hazes zijn 26ste verjaardag, en dat werd vannacht al uitgebreid gevierd met familie en vrienden. Uiteraard was ook Bridget Maasland (45) erbij. Zij beloonde Hazes met een intense zoen op de klanken van Rick Astleys 'Never Gonna Give You Up' en ze vouwde zelfs haar benen om het lichaam van Hazes. In een andere post laat Maasland duidelijk weten hoe ze over haar nieuwe vlam denkt. Bekijk het intieme moment tussen André Hazes en Bridget Maasland hierboven. Bridget Maasland valt in slaap tijdens date met André Hazes Bekijk deze video » André Hazes volgt Bridget Maasland naar de wc Bekijk deze video » André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live Bekijk deze video »
Entertainment :
Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag

Nee, we kunnen niet zeggen dat André Hazes en Bridget Maasland zich iets aantrekken van de publieke opinie. Veel mensen verguisden het stel nadat Hazes zijn vrouw Monique Westenberg in de steek had gelaten voor Maasland, maar de social media-posts lijken alleen maar romantischer te worden.

Verjaardag
Vandaag (21 januari) viert André Hazes zijn 26ste verjaardag, en dat werd vannacht al uitgebreid gevierd met familie en vrienden. Uiteraard was ook Bridget Maasland (45) erbij. Zij beloonde Hazes met een intense zoen op de klanken van Rick Astleys 'Never Gonna Give You Up' en ze vouwde zelfs haar benen om het lichaam van Hazes. In een andere post laat Maasland duidelijk weten hoe ze over haar nieuwe vlam denkt.

Bekijk het intieme moment tussen André Hazes en Bridget Maasland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV