Willemijn Veenhoven in Op1: "Reuzenpanda's verdienen het toch om uit te sterven?"

Willemijn Veenhoven in Op1: "Reuzenpanda's verdienen het toch om uit te sterven?"

Willemijn Veenhoven in Op1: "Reuzenpanda's verdienen het toch om uit te sterven?" Gisteravond zaten pandaverzorgers José Kok en Brenda van Ekeren in Op1 om te vertellen over het paren van de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya. Tijdens hun verhaal deed presentatrice Willemijn Veenhoven een opmerkelijke uitspraak: "Ze verdienen het toch om uit te sterven?" "Wat krijgen we nou?"Haar copresentator Erik Dijkstra kon zijn oren duidelijk niet geloven: "Wat krijgen we nou?" Veenhoven doelde met haar uitspraak op het feit dat mensen de panda's wel heel erg moeten sturen in de voortplanting, en dat de dieren zelf eigenlijk niet weten hoe ze dat moeten doen. Gelukkig konden Kok en Van Ekeren wel lachen om de onbesuisde uitspraak van Veenhoven. Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug op Gids.tv. Bekijk het gesprek over de reuzenpanda's hierboven. Promenade: Henry van Loon treurt om Jakhals Erik Dijkstra na talkshowoorlog Bekijk deze video » Willemijn Veenhoven let niet op tijdens Op1: Erik Dijkstra schiet te hulp Bekijk deze video »
Talkshow :
Willemijn Veenhoven in Op1: "Reuzenpanda's verdienen het toch om uit te sterven?"

Gisteravond zaten pandaverzorgers José Kok en Brenda van Ekeren in Op1 om te vertellen over het paren van de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya. Tijdens hun verhaal deed presentatrice Willemijn Veenhoven een opmerkelijke uitspraak: "Ze verdienen het toch om uit te sterven?"

"Wat krijgen we nou?"
Haar copresentator Erik Dijkstra kon zijn oren duidelijk niet geloven: "Wat krijgen we nou?" Veenhoven doelde met haar uitspraak op het feit dat mensen de panda's wel heel erg moeten sturen in de voortplanting, en dat de dieren zelf eigenlijk niet weten hoe ze dat moeten doen. Gelukkig konden Kok en Van Ekeren wel lachen om de onbesuisde uitspraak van Veenhoven.

Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug op Gids.tv. Bekijk het gesprek over de reuzenpanda's hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willemijn Veenhoven in Op1: "Reuzenpanda's verdienen het toch om uit te sterven?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV