Peter R. de Vries overtuigd van eigen gelijk: "Roep al jaren dat drugsbeleid mislukt is"

Peter R. de Vries overtuigd van eigen gelijk: "Roep al jaren dat drugsbeleid mislukt is"

Peter R. de Vries overtuigd van eigen gelijk: "Roep al jaren dat drugsbeleid mislukt is" D66 is bezig met een plan om de volledige drugshandel in Nederland te reguleren en op die manier aan banden te leggen. Dit is tegen het verkeerde been van de coalitiepartners, maar Peter R. de Vries sluit zich er graag bij aan: "Ik roep al jaren dat drugsbeleid een mislukking is." 'War on drugs' verlorenVolgens De Vries heeft de zogenaamde 'war on drugs' nergens toe geleid en is die al lang geleden verloren. Het heeft alleen maar "volle gevangenissen en een verstopte rechtspraak" opgeleverd. Bovendien is volgens hem nog op iedere straathoek makkelijk drugs te verkrijgen. De Vries is van mening dat het drugsprobleem vooral vanuit Volksgezondheid moet worden aangepakt. Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug bij Gids.tv. Bekijk het gesprek met Peter R. de Vries hierboven. Peter R. De Vries wil rectificatie na uitspraken Jan Roos in podcast Wilfred Genee Bekijk deze video » Peter R. de Vries blikt terug op Puttense moordzaak: "Officier van justitie zag fout niet in" Bekijk deze video » YouTuber Kaj van der Ree ligt onder vuur door seksueel getinte berichtjes naar minderjarige meiden Bekijk deze video »
Talkshow :
Peter R. de Vries overtuigd van eigen gelijk: "Roep al jaren dat drugsbeleid mislukt is"

D66 is bezig met een plan om de volledige drugshandel in Nederland te reguleren en op die manier aan banden te leggen. Dit is tegen het verkeerde been van de coalitiepartners, maar Peter R. de Vries sluit zich er graag bij aan: "Ik roep al jaren dat drugsbeleid een mislukking is."

'War on drugs' verloren
Volgens De Vries heeft de zogenaamde 'war on drugs' nergens toe geleid en is die al lang geleden verloren. Het heeft alleen maar "volle gevangenissen en een verstopte rechtspraak" opgeleverd. Bovendien is volgens hem nog op iedere straathoek makkelijk drugs te verkrijgen. De Vries is van mening dat het drugsprobleem vooral vanuit Volksgezondheid moet worden aangepakt.

Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug bij Gids.tv. Bekijk het gesprek met Peter R. de Vries hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries overtuigd van eigen gelijk: "Roep al jaren dat drugsbeleid mislukt is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV