Felle discussie Peter R. de Vries en Gert-Jan Segers: "Waar was u de afgelopen 30 jaar?"

Felle discussie Peter R. de Vries en Gert-Jan Segers: "Waar was u de afgelopen 30 jaar?"

Felle discussie Peter R. de Vries en Gert-Jan Segers: "Waar was u de afgelopen 30 jaar?" In Op1 voeren misdaadverslaggever Peter R. de Vries en ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers een felle discussie over de manier waarop het drugsprobleem in Nederland aangepakt moet worden. "Ik weet niet waar u de afgelopen dertig jaar geweest bent," vraagt De Vries zich af. Halfslachtig beleidSegers haalt namelijk alle argumenten en uitspraken die De Vries even daarvoor deed onderuit. Volgens Segers is er helemaal geen sprake geweest van een 'war on drugs', maar meer van een halfslachtig beleid. Ook benadrukt hij dat extra politiecapaciteit het probleem niet op gaat lossen, want tachtig procent van de drugs gaat naar het buitenland. Daar reageert De Vries enigszins gepikeerd op. Bekijk de discussie tussen Peter R. de Vries en Gert-Jan Segers hierboven. Drugscriminaliteit onder middelbare scholieren groeit volgens deskundigen Bekijk deze video » Gordon is een half jaar clean: "Mijn zuip- en snuifvrienden zijn nergens te bekennen" Bekijk deze video » Bekijk beelden cocaïnesmokkel: Drie Nederlanders gepakt in Argentinië met 82 kilo coke Bekijk deze video »
Talkshow :
Felle discussie Peter R. de Vries en Gert-Jan Segers: "Waar was u de afgelopen 30 jaar?"

In Op1 voeren misdaadverslaggever Peter R. de Vries en ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers een felle discussie over de manier waarop het drugsprobleem in Nederland aangepakt moet worden. "Ik weet niet waar u de afgelopen dertig jaar geweest bent," vraagt De Vries zich af.

Halfslachtig beleid
Segers haalt namelijk alle argumenten en uitspraken die De Vries even daarvoor deed onderuit. Volgens Segers is er helemaal geen sprake geweest van een 'war on drugs', maar meer van een halfslachtig beleid. Ook benadrukt hij dat extra politiecapaciteit het probleem niet op gaat lossen, want tachtig procent van de drugs gaat naar het buitenland. Daar reageert De Vries enigszins gepikeerd op.

Bekijk de discussie tussen Peter R. de Vries en Gert-Jan Segers hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Felle discussie Peter R. de Vries en Gert-Jan Segers: "Waar was u de afgelopen 30 jaar?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV