Eric van Tijn onthult: "Grote Nederlandse artiest treedt op bij Songfestival"

Eric van Tijn onthult: "Grote Nederlandse artiest treedt op bij Songfestival"

Eric van Tijn onthult: "Grote Nederlandse artiest treedt op bij Songfestival" Eric van Tijn is nauw betrokken bij de organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en hij doet in Op1 een bijzondere onthulling. Volgens Van Tijn komt er namelijk een nationale topartiest optreden bij het liedjesfestijn in Ahoy. Wie zal het zijn?Sterker nog: Van Tijn praat in de meervoudsvorm, dus er zullen meerdere Nederlandse topartiesten optreden. Hij mag echter nog geen namen noemen, omdat de onderhandelingen nog gaande zijn. Gezien de internationale aard van het Songfestival is de kans groot dat het om een Engelstalige artiest zal gaan, maar wie? Anouk, Armin van Buuren, Glennis Grace, Kensington, Martin Garrix of misschien wel de Golden Earring? Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug bij Gids.tv. Bekijk het gesprek met Eric van Tijn hierboven. Songfestival: Marc van der Linden dist nummer Thomas Berge Bekijk deze video » Dj Pieter Gabriel (15) maakt muziek voor openingsact Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Duncan Laurence uitgeroepen tot meest positieve BN'er van 2019 Bekijk deze video »
Songfestival :
Eric van Tijn onthult: "Grote Nederlandse artiest treedt op bij Songfestival"

Eric van Tijn is nauw betrokken bij de organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en hij doet in Op1 een bijzondere onthulling. Volgens Van Tijn komt er namelijk een nationale topartiest optreden bij het liedjesfestijn in Ahoy.

Wie zal het zijn?
Sterker nog: Van Tijn praat in de meervoudsvorm, dus er zullen meerdere Nederlandse topartiesten optreden. Hij mag echter nog geen namen noemen, omdat de onderhandelingen nog gaande zijn. Gezien de internationale aard van het Songfestival is de kans groot dat het om een Engelstalige artiest zal gaan, maar wie? Anouk, Armin van Buuren, Glennis Grace, Kensington, Martin Garrix of misschien wel de Golden Earring?

Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug bij Gids.tv. Bekijk het gesprek met Eric van Tijn hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eric van Tijn onthult: "Grote Nederlandse artiest treedt op bij Songfestival" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV