Kiki Bertens naar tweede ronde Australian Open: "Overall geen goede wedstrijd"

Kiki Bertens naar tweede ronde Australian Open: "Overall geen goede wedstrijd"

Kiki Bertens naar tweede ronde Australian Open: "Overall geen goede wedstrijd" Kiki Bertens is doorgedrongen tot de tweede ronde van de Australian Open. Met 6-1 en 6-4 versloeg ze de Roemeense Begu. "Ik ben allereerst heel blij dat ik hier gewonnen heb maar ik denk dat overall de wedstrijd niet heel goed was", aldus de tennisster. Bekijk het hele interview met Bertens, van Eurosport, hierboven. Alle partijen van Kiki Bertens op de Australian Open worden LIVE uitgezonden op Eurosport Bekijk ook Tallon Griekspoor klaar voor Australian Open-debuut: "Onverwacht maar ik ben superblij" Bekijk deze video » Samenvatting Arantxa Rus - Magda Linette (Australian Open) Bekijk deze video » Kiki Bertens goed begonnen op Australian Open Bekijk deze video »
Sport :
Kiki Bertens naar tweede ronde Australian Open: "Overall geen goede wedstrijd"

Kiki Bertens is doorgedrongen tot de tweede ronde van de Australian Open. Met 6-1 en 6-4 versloeg ze de Roemeense Begu. "Ik ben allereerst heel blij dat ik hier gewonnen heb maar ik denk dat overall de wedstrijd niet heel goed was", aldus de tennisster. Bekijk het hele interview met Bertens, van Eurosport, hierboven.

Alle partijen van Kiki Bertens op de Australian Open worden LIVE uitgezonden op Eurosport

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens naar tweede ronde Australian Open: "Overall geen goede wedstrijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV