Grote brand in Mexicaans restaurant Panchos Cantina in Zaandam

Grote brand in Mexicaans restaurant Panchos Cantina in Zaandam

Grote brand in Mexicaans restaurant Panchos Cantina in Zaandam Dinsdagochtend ontstond er veel onrust door een grote brand bij restaurant Panchos Cantina en drie woningen in Zaandam. Er kwam veel rook vrij en omwonenden moesten ramen en deuren gesloten houden. De brand woedde rond 05.00 uur in de keuken van het restaurant aan de Rozengracht en het kostte veel moeite om bij de brand te komen, daarom moest er rondom het pand gesloopt worden om te kunnen blussen. Rond 08.15 uur was de brand onder controle. Het duurt even voordat de bewoners van de bovenliggende woningen terug naar huis kunnen. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video waarin de brandweer druk bezig is om de brand te kunnen blussen. Bekijk ook Buurtbewoners over brand Zaandam: 'Hele vreemde geur' Bekijk deze video » Vier arrestaties na mislukte ontsnappingspoging Zutphen Bekijk deze video » 6-Jarig meisje zwaargewond na explosie in woning Terborg Bekijk deze video »
Nieuws :
Grote brand in Mexicaans restaurant Panchos Cantina in Zaandam

Dinsdagochtend ontstond er veel onrust door een grote brand bij restaurant Panchos Cantina en drie woningen in Zaandam. Er kwam veel rook vrij en omwonenden moesten ramen en deuren gesloten houden.

De brand woedde rond 05.00 uur in de keuken van het restaurant aan de Rozengracht en het kostte veel moeite om bij de brand te komen, daarom moest er rondom het pand gesloopt worden om te kunnen blussen. Rond 08.15 uur was de brand onder controle. Het duurt even voordat de bewoners van de bovenliggende woningen terug naar huis kunnen.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video waarin de brandweer druk bezig is om de brand te kunnen blussen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote brand in Mexicaans restaurant Panchos Cantina in Zaandam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV