Ook Nurlaila Karim te zien als Tina Turner in musical Tina

Ook Nurlaila Karim te zien als Tina Turner in musical Tina

Ook Nurlaila Karim te zien als Tina Turner in musical Tina Vanaf februari zal Nyassa Alberta de hoofdrol van Tina Turner gaan spelen in de musical Tina. Dinsdag is echter bekend geworden dat ze daar hulp bij gaat krijgen: ook musicalvedette Nurlaila Karim zal in de huid van Turner gaan kruipen. "Ik ben blij dat ik het eindelijk mag delen", vertelt ze. Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven. Bekijk ook Nyasa Alberta speelt Tina Turner in de muscial Tina: "Ik vind het hartstikke spannend" Bekijk deze video » Albert Verlinde over 80-jarige Tina Turner: "Het is een krachtig mens" Bekijk deze video » Loretta Schrijver krijgt Instagram-les van Quinty Trustfull Bekijk deze video »
TV :
Ook Nurlaila Karim te zien als Tina Turner in musical Tina

Vanaf februari zal Nyassa Alberta de hoofdrol van Tina Turner gaan spelen in de musical Tina. Dinsdag is echter bekend geworden dat ze daar hulp bij gaat krijgen: ook musicalvedette Nurlaila Karim zal in de huid van Turner gaan kruipen. "Ik ben blij dat ik het eindelijk mag delen", vertelt ze. Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ook Nurlaila Karim te zien als Tina Turner in musical Tina of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV