André Hazes draagt piemelschort op verjaardagsfeest

André Hazes draagt piemelschort op verjaardagsfeest

André Hazes draagt piemelschort op verjaardagsfeest André Hazes blaast dinsdag 26 kaarsjes uit en dat moest natuurlijk goed gevierd worden. Voor deze gelegenheid had de zanger zich uitgedost in een piemelschort, waarmee hij de show steelt bij zijn vrienden. Wat Bridget Maasland van deze outfit vindt is onbekend. Bekijk de beelden, die hij op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook André Hazes volgt Bridget Maasland naar de wc Bekijk deze video » Monique Westenberg: "Ik heb niets met Tino Martin" Bekijk deze video » Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag Bekijk deze video »
Show :
André Hazes draagt piemelschort op verjaardagsfeest

André Hazes blaast dinsdag 26 kaarsjes uit en dat moest natuurlijk goed gevierd worden. Voor deze gelegenheid had de zanger zich uitgedost in een piemelschort, waarmee hij de show steelt bij zijn vrienden. Wat Bridget Maasland van deze outfit vindt is onbekend. Bekijk de beelden, die hij op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes draagt piemelschort op verjaardagsfeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV