Bad Boys vanavond te zien bij Veronica, bekijk de trailer hier

Bad Boys vanavond te zien bij Veronica, bekijk de trailer hier

Bad Boys vanavond te zien bij Veronica, bekijk de trailer hier Deze week komt eindelijk de nieuwste Bad Boys uit: Bad Boys For Life. Donderdag 23 januari is de release van de bekende actiefilm met de rechercheurs Marcus Burnett (Martin Lawrence) en Mike Lowry (Will Smith). De onderwereld van MiamiBad Boys films eerst terugkijken? Dat kan! Vanavond is het eerste deel uit 1995 bij Veronica te zien. De rechercheurs Marcus Burnett en Mike Lowry zijn elkaars tegenpolen, maar samen lossen ze veel misdaadszaken op. Het gedreven team weet dan ook een drugsdeal te voorkomen en de lading ter waarde van honderd miljoen dollar in beslag te nemen. Burnett en Lowry hebben 72 uur de tijd om de drugs terug te krijgen, anders krijgen ze Interne Zaken achter zich aan. Om een ooggetuige te laten meewerken, wisselen de mannen van identiteit en duiken ze de onderwereld van Miami in. Bad Boys is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica. Bekijk de trailer van Bad Boys (1995) hierboven. Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence Bekijk deze video » Regisseurs Bad Boys for Life: "We weigerden eerst omdat we met Ali B-film bezig waren" Bekijk deze video »
Film :
Bad Boys vanavond te zien bij Veronica, bekijk de trailer hier

Deze week komt eindelijk de nieuwste Bad Boys uit: Bad Boys For Life. Donderdag 23 januari is de release van de bekende actiefilm met de rechercheurs Marcus Burnett (Martin Lawrence) en Mike Lowry (Will Smith).

De onderwereld van Miami
Bad Boys films eerst terugkijken? Dat kan! Vanavond is het eerste deel uit 1995 bij Veronica te zien. De rechercheurs Marcus Burnett en Mike Lowry zijn elkaars tegenpolen, maar samen lossen ze veel misdaadszaken op. Het gedreven team weet dan ook een drugsdeal te voorkomen en de lading ter waarde van honderd miljoen dollar in beslag te nemen. Burnett en Lowry hebben 72 uur de tijd om de drugs terug te krijgen, anders krijgen ze Interne Zaken achter zich aan. Om een ooggetuige te laten meewerken, wisselen de mannen van identiteit en duiken ze de onderwereld van Miami in.

Bad Boys is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica. Bekijk de trailer van Bad Boys (1995) hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bad Boys vanavond te zien bij Veronica, bekijk de trailer hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV