Vanavond in Paleis voor een Prikkie: "Jij kan echt niet stylen"

Vanavond in Paleis voor een Prikkie: "Jij kan echt niet stylen"

Vanavond in Paleis voor een Prikkie: "Jij kan echt niet stylen" Ook vanavond (21 januari) laten Frank Jansen en Rogier Smit verrassende metamorfoses zien. Toch verloopt de samenwerking toch niet altijd even soepel. Rogier laat Frank, in de video hierboven, weten dat hij echt niet kan stylen. Paleis Voor Een Prikkie is dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis Voor Een Prikkie terugkijken bij Gids.tv. Tommie Christiaan gooit er spectaculaire solo uit in halve finale Dancing on Ice Bekijk deze video » Nieuw seizoen Wegmisbruikers: 'Vertrouw niet op de techniek in uw auto' Bekijk deze video » Vanavond in nieuwe spelshow 50/50: "Ik weet niet veel!" Bekijk deze video » 100 jaar jong gemist? Gordon wordt op bed verleid door de 101-jarige Adrie Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Paleis voor een Prikkie: "Jij kan echt niet stylen"

Ook vanavond (21 januari) laten Frank Jansen en Rogier Smit verrassende metamorfoses zien. Toch verloopt de samenwerking toch niet altijd even soepel. Rogier laat Frank, in de video hierboven, weten dat hij echt niet kan stylen.

Paleis Voor Een Prikkie is dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis Voor Een Prikkie terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Paleis voor een Prikkie: "Jij kan echt niet stylen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV