Tino Martin moet optreden in Carré afzeggen vanwege keelontsteking en griep

Tino Martin moet optreden in Carré afzeggen vanwege keelontsteking en griep

Tino Martin had zich er zo op verheugd, maar zijn optredens in het Amsterdamse theater Carré dreigen uit te lopen op een deceptie. Gisteravond moest Martin zijn optreden al voortijdig afbreken en vandaag heeft hij de tweede show afgezegd vanwege een keelontsteking en griep.

Optredens verplaatst
In een Instagram-post laat Martin weten het buitengewoon vervelend te vinden dat het optreden van vanavond (21 januari) niet kan doorgaan. Voor het optreden van gisteren is al wel een andere datum gevonden: 4 februari. Martin laat aan zijn fans weten dat alle gekochte kaartjes gewoon geldig blijven voor de vervangende optredens.

'Zij weet het'
Tino Martin brak een jaar geleden landelijk door na zijn deelname aan het programma Beste zangers. Hij scoorde een grote hit met Glen Faria's nummer 'Zij weet het'.

Tino Martin moet optreden in Carré afzeggen vanwege keelontsteking en griep Tino Martin had zich er zo op verheugd, maar zijn optredens in het Amsterdamse theater Carré dreigen uit te lopen op een deceptie. Gisteravond moest Martin zijn optreden al voortijdig afbreken en vandaag heeft hij de tweede show afgezegd vanwege een keelontsteking en griep. Optredens verplaatstIn een Instagram-post laat Martin weten het buitengewoon vervelend te vinden dat het optreden van vanavond (21 januari) niet kan doorgaan. Voor het optreden van gisteren is al wel een andere datum gevonden: 4 februari. Martin laat aan zijn fans weten dat alle gekochte kaartjes gewoon geldig blijven voor de vervangende optredens. 'Zij weet het'Tino Martin brak een jaar geleden landelijk door na zijn deelname aan het programma Beste zangers. Hij scoorde een grote hit met Glen Faria's nummer 'Zij weet het'.
Muziek :
Tino Martin moet optreden in Carré afzeggen vanwege keelontsteking en griep
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin moet optreden in Carré afzeggen vanwege keelontsteking en griep of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV