Gordon erg blij met de kijkcijfers van 100 Jaar Jong: "Ik mag dik tevreden zijn"

Gordon erg blij met de kijkcijfers van 100 Jaar Jong: "Ik mag dik tevreden zijn"

Gordon erg blij met de kijkcijfers van 100 Jaar Jong: "Ik mag dik tevreden zijn" Gordon is erg tevreden met de kijkcijfers van z'n SBS6-programma 100 Jaar Jong. De zanger laat weten dat hij erg blij is met de 587.000 kijkers van maandagavond (afl 3. 20 januari): "Weliswaar verdiend het programma meer kijkers, maar voor SBS6 begrippen mag ik dik tevreden zijn", schrijft Gordon op social media. Gordon sport met collega'sNaast dat het programma in trek is, is hij ook blij met zijn collega's: "Het is heel lang geleden dat ik een productie had waar ook de cameraman en de producent om half 8 in de sportschool staan", aldus Gordon in een video die hij dinsdag op Instagram plaatst. Bekijk hierboven de videoboodschap van Gordon vanuit de sportschool. Gordon en Patty Brard gieren om wintersport: ‘Sneeuw lag vroeger op tafel’ Bekijk deze video » Vanavond in 100 jaar jong: bejaarde doet aan stoelgymnastiek Bekijk deze video » 100 jaar jong gemist? Gordon wordt op bed verleid door de 101-jarige Adrie Bekijk deze video »
TV :
Gordon erg blij met de kijkcijfers van 100 Jaar Jong: "Ik mag dik tevreden zijn"

Gordon is erg tevreden met de kijkcijfers van z'n SBS6-programma 100 Jaar Jong. De zanger laat weten dat hij erg blij is met de 587.000 kijkers van maandagavond (afl 3. 20 januari): "Weliswaar verdiend het programma meer kijkers, maar voor SBS6 begrippen mag ik dik tevreden zijn", schrijft Gordon op social media.

Gordon sport met collega's
Naast dat het programma in trek is, is hij ook blij met zijn collega's: "Het is heel lang geleden dat ik een productie had waar ook de cameraman en de producent om half 8 in de sportschool staan", aldus Gordon in een video die hij dinsdag op Instagram plaatst.

Bekijk hierboven de videoboodschap van Gordon vanuit de sportschool.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon erg blij met de kijkcijfers van 100 Jaar Jong: "Ik mag dik tevreden zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV