Is Bridget Maasland dronken op de verjaardag van André Hazes?

Is Bridget Maasland dronken op de verjaardag van André Hazes?

Is Bridget Maasland dronken op de verjaardag van André Hazes? Vandaag (21 januari) viert André Hazes zijn 26ste verjaardag en daar is natuurlijk ook zijn vriendin Bridget Maasland bij. Het feest ging afgelopen nacht door tot in de late uurtjes, maar Maasland lijkt te willen laten zien dat ze nog niet te diep in het glaasje heeft gekeken. Ze probeert namelijk over een lijn te lopen temidden van het feestgedruis. Is ze nu wel of niet dronken? Het schokkerige camerawerk doet het ergste vermoeden... Bekijk de beelden van Bridget Maasland hierboven. André Hazes krijgt bier van Bridget Maasland op podium Vrienden van Amstel Live Bekijk deze video » Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag Bekijk deze video » André Hazes draagt piemelschort op verjaardagsfeest Bekijk deze video »
Entertainment :
Is Bridget Maasland dronken op de verjaardag van André Hazes?

Vandaag (21 januari) viert André Hazes zijn 26ste verjaardag en daar is natuurlijk ook zijn vriendin Bridget Maasland bij. Het feest ging afgelopen nacht door tot in de late uurtjes, maar Maasland lijkt te willen laten zien dat ze nog niet te diep in het glaasje heeft gekeken. Ze probeert namelijk over een lijn te lopen temidden van het feestgedruis. Is ze nu wel of niet dronken? Het schokkerige camerawerk doet het ergste vermoeden...

Bekijk de beelden van Bridget Maasland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Is Bridget Maasland dronken op de verjaardag van André Hazes? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV