Lang Leve de Liefde gemist? Joey verbannen naar de bank

Lang Leve de Liefde gemist? Joey verbannen naar de bank

Lang Leve de Liefde gemist? Joey verbannen naar de bank Joey vraagt zijn date Beau aan het einde van de avond waar ze zullen gaan slapen. Het antwoord dat hij krijgt is alleen niet helemaal wat hij graag wil horen: "Jij op de bank." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven. Lang leve de liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk eerste beelden Lang leve de liefde (vanaf 20 januari op SBS 6) Bekijk deze video » Bekijk hoe de koppels in Lang leve de liefde kennismaken met elkaar Bekijk deze video » Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje' Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde gemist? Joey verbannen naar de bank

Joey vraagt zijn date Beau aan het einde van de avond waar ze zullen gaan slapen. Het antwoord dat hij krijgt is alleen niet helemaal wat hij graag wil horen: "Jij op de bank." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde gemist? Joey verbannen naar de bank of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV