Voetoperatie voor Dancing on Ice-deelnemer Tommie Christiaan: "Ik moet zaterdag schaatsen!"

Voetoperatie voor Dancing on Ice-deelnemer Tommie Christiaan: "Ik moet zaterdag schaatsen!"

Voetoperatie voor Dancing on Ice-deelnemer Tommie Christiaan: "Ik moet zaterdag schaatsen!" Dancing On Ice-kandidaat Tommie Christiaan is met spoed geopereerd aan zijn voet. Bij de acteur, die komend weekend in de finale staat, is een naald uit zijn teen verwijderd. Dancing on Ice finaleMaandag liet de Dancing On Ice-deelnemer zijn volgers op Instagram weten dat hij een splinter in zijn voet had. Maar deze splinter was een naald! Tommie moest een spoedoperatie ondergaan, waarbij de naald is verwijderd. Of hij zaterdag in de finale van Dancing on Ice zal kunnen schaatsen is nog niet bekend. Hij hoopt voor nu op een voorspoedig herstel: "Duim voor me. Ik moet zaterdag schaatsen", schrijft de acteur in een Instagram Story. Bekijk hierboven de videoboodschap van Tommie Christiaan over z'n blessure. Dancing On Ice is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing On Ice terugkijken bij Gids.tv. Dancing on Ice: Bekijk zesde dans Tommie Christiaan Bekijk deze video » Juvat Westendorp bijzonder goed in zesde dans Dancing on Ice Bekijk deze video » Tommie Christiaan gooit er spectaculaire solo uit in halve finale Dancing on Ice Bekijk deze video »
Entertainment :
Voetoperatie voor Dancing on Ice-deelnemer Tommie Christiaan: "Ik moet zaterdag schaatsen!"

Dancing On Ice-kandidaat Tommie Christiaan is met spoed geopereerd aan zijn voet. Bij de acteur, die komend weekend in de finale staat, is een naald uit zijn teen verwijderd.

Dancing on Ice finale
Maandag liet de Dancing On Ice-deelnemer zijn volgers op Instagram weten dat hij een splinter in zijn voet had. Maar deze splinter was een naald! Tommie moest een spoedoperatie ondergaan, waarbij de naald is verwijderd. Of hij zaterdag in de finale van Dancing on Ice zal kunnen schaatsen is nog niet bekend. Hij hoopt voor nu op een voorspoedig herstel: "Duim voor me. Ik moet zaterdag schaatsen", schrijft de acteur in een Instagram Story.

Bekijk hierboven de videoboodschap van Tommie Christiaan over z'n blessure. Dancing On Ice is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing On Ice terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voetoperatie voor Dancing on Ice-deelnemer Tommie Christiaan: "Ik moet zaterdag schaatsen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV