Politie beschoten vanuit huis Joey D. in Rosmalen

Politie beschoten vanuit huis Joey D. in Rosmalen

Politie beschoten vanuit huis <em>Joey D.</em> in Rosmalen Een man heeft vanuit een huis in Rosmalen de politie beschoten. De agenten gingen naar het huis om Joey D. mee te nemen, hij moet nog een straf van 15 jaar uitzitten voor de moord op zijn oom Martie Heesbeen. Geen gewondenVoor zover bekend is niemand bij dit schietincident gewond geraakt. Uit voorzorg zijn een aantal mensen uit omliggende panden geëvacueerd. Ook zijn de straten eromheen afgezet. Het huis is omsingeld. Joey D. ontkent via advocaatJan-Hein Kuijpers, de advocaat van Joey D., laat weten dat Joey zegt dat hij niet heeft geschoten. De politie zegt dat er wel is geschoten en dat er zelfs een automatisch wapen is gezien. “Eerst word ik al ten onrechte veroordeeld voor moord, en nu wordt er ook nog ten onrechte gezegd dat ik heb geschoten”, laat D. weten via Kuijpers. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Oud-hoofdcommissaris politie ‘Bovenwereld wordt opgevreten door onderwereld’ Bekijk deze video » Beelden arrestatie verdachten ontsnappingspoging Zutphen Bekijk deze video »
Nieuws :
Politie beschoten vanuit huis Joey D. in Rosmalen

Een man heeft vanuit een huis in Rosmalen de politie beschoten. De agenten gingen naar het huis om Joey D. mee te nemen, hij moet nog een straf van 15 jaar uitzitten voor de moord op zijn oom Martie Heesbeen.

Geen gewonden
Voor zover bekend is niemand bij dit schietincident gewond geraakt. Uit voorzorg zijn een aantal mensen uit omliggende panden geëvacueerd. Ook zijn de straten eromheen afgezet. Het huis is omsingeld.

Joey D. ontkent via advocaat
Jan-Hein Kuijpers, de advocaat van Joey D., laat weten dat Joey zegt dat hij niet heeft geschoten. De politie zegt dat er wel is geschoten en dat er zelfs een automatisch wapen is gezien. “Eerst word ik al ten onrechte veroordeeld voor moord, en nu wordt er ook nog ten onrechte gezegd dat ik heb geschoten”, laat D. weten via Kuijpers.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politie beschoten vanuit huis Joey D. in Rosmalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier