De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Nick vliegt keihard van parcours af

De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Nick vliegt keihard van parcours af

De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Nick vliegt keihard van parcours af In De Slechtste Chauffeur Van Nederland krijgt Nick een uitdaging voor zijn kiezen, zo moet hij op een baan door poortjes zien te rijden. Maar dit gaat niet bepaald zoals het moet en Nick vliegt keihard van het parcours af, met een gillende bijrijder naast hem. Bekijk het fragment van De Slechtste Chauffeur Van Nederland in de video hierboven. De Slechtste Chauffeur Van Nederland is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Slechtste Chauffeur Van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Grote paniek in auto Roelie Bekijk deze video » De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Hans rijdt knuffelhond aan Bekijk deze video »
TV :
De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Nick vliegt keihard van parcours af

In De Slechtste Chauffeur Van Nederland krijgt Nick een uitdaging voor zijn kiezen, zo moet hij op een baan door poortjes zien te rijden. Maar dit gaat niet bepaald zoals het moet en Nick vliegt keihard van het parcours af, met een gillende bijrijder naast hem.

Bekijk het fragment van De Slechtste Chauffeur Van Nederland in de video hierboven.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Slechtste Chauffeur Van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Nick vliegt keihard van parcours af of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV