Samenvatting Heracles Almelo - Vitesse

Samenvatting Heracles Almelo - Vitesse

Samenvatting Heracles Almelo - Vitesse Alle hoogtepunten Heracles Almelo - Vitesse Samenvatting Heracles Almelo - Vitesse Bekijk deze video » Heracles Almelo - Vitesse 0-1 door Oussama Tannane Bekijk deze video » Heracles Almelo - Vitesse 0-2 door Tim Matavz Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Heracles Almelo - Vitesse Eredivisionisten Heracles Almelo en Vitesse spelen op woensdag 22 januari tegen elkaar in de achtste finales van de KNVB-beker. De wedstrijd begint om 18.30 uur. EredivisieHeracles en Vitesse staan momenteel in het linkerrijtje in de Eredivisie. De Arnhemmers staan zesde en hebben een voorsprong van acht punten op nummer negen Heracles. Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker. 1-1Aan het begin van het seizoen speelden de twee in de Eredivisie tegen elkaar in Almelo. Dat duel eindigde in 1-1. De winnaar van deze achtste finale neemt het in de kwartfinale op tegen de winnaar van Ajax - Spakenburg. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse.
Voetbal :
Samenvatting Heracles Almelo - Vitesse

Alle hoogtepunten Heracles Almelo - Vitesse


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Heracles Almelo - Vitesse

Eredivisionisten Heracles Almelo en Vitesse spelen op woensdag 22 januari tegen elkaar in de achtste finales van de KNVB-beker. De wedstrijd begint om 18.30 uur.

Eredivisie
Heracles en Vitesse staan momenteel in het linkerrijtje in de Eredivisie. De Arnhemmers staan zesde en hebben een voorsprong van acht punten op nummer negen Heracles.

Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker.

1-1
Aan het begin van het seizoen speelden de twee in de Eredivisie tegen elkaar in Almelo. Dat duel eindigde in 1-1. De winnaar van deze achtste finale neemt het in de kwartfinale op tegen de winnaar van Ajax - Spakenburg.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Heracles Almelo - Vitesse of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV