Nikkie de Jager klaar voor talkshow Ellen DeGeneres: ‘Zo surrealistisch!’

Nikkie de Jager klaar voor talkshow Ellen DeGeneres: ‘Zo surrealistisch!’

Nikkie de Jager klaar voor talkshow Ellen DeGeneres: ‘Zo surrealistisch!’ Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. Nikkie de Jager is bijna klaar voor haar interview in de talkshow van Ellen DeGeneres. De influencer heeft haar make-up al gedaan voor de show en zal daar haar verhaal doen voor miljoenen kijkers over de hele wereld. Nikkie noemt dit avontuur 'surrealistisch'. Vorige week maakte Nikkie Tutorials bekend dat ze transgender is in haar coming out-video. Bekijk de beelden van vlak voor de opnames die Nikkie op Instagram plaatste in de video hierboven. Nikkie de Jager op weg naar Los Angeles voor talkshow Ellen DeGeneres Bekijk deze video » Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) in LA opgewacht door paparazzi Bekijk deze video »
TV :
Nikkie de Jager klaar voor talkshow Ellen DeGeneres: ‘Zo surrealistisch!’

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

Nikkie de Jager is bijna klaar voor haar interview in de talkshow van Ellen DeGeneres. De influencer heeft haar make-up al gedaan voor de show en zal daar haar verhaal doen voor miljoenen kijkers over de hele wereld. Nikkie noemt dit avontuur 'surrealistisch'. Vorige week maakte Nikkie Tutorials bekend dat ze transgender is in haar coming out-video.

Bekijk de beelden van vlak voor de opnames die Nikkie op Instagram plaatste in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager klaar voor talkshow Ellen DeGeneres: ‘Zo surrealistisch!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV