Desi Bouterse moet vandaag voor de krijgsraad verschijnen

Desi Bouterse moet vandaag voor de krijgsraad verschijnen

<em>Desi Bouterse</em> moet vandaag voor de krijgsraad verschijnen Desi Bouterse komt vandaag oog in oog te staan met de krijgsraad in Paramaribo. In november werd de president van Suriname al tot 20 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege betrokkenheid bij de decembermoorden in 1982. Als Bouterse vandaag niet komt opdagen, wordt dat vonnis onherroepelijk. Bekijk de vooruitblik op Bouterse die bij de krijgsraad moet komen in de AD-video hierboven. Nabestaanden decembermoorden opgelucht: "Bouterse eindelijk veroordeeld" Bekijk deze video » Desi Bouterse als held ontvangen na veroordeling Decembermoorden Bekijk deze video »
Politiek :
Desi Bouterse moet vandaag voor de krijgsraad verschijnen

Desi Bouterse komt vandaag oog in oog te staan met de krijgsraad in Paramaribo. In november werd de president van Suriname al tot 20 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege betrokkenheid bij de decembermoorden in 1982. Als Bouterse vandaag niet komt opdagen, wordt dat vonnis onherroepelijk.

Bekijk de vooruitblik op Bouterse die bij de krijgsraad moet komen in de AD-video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Desi Bouterse moet vandaag voor de krijgsraad verschijnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen