Five Days Inside: Angela Groothuizen emotioneel bij afscheid in afkickkliniek

Five Days Inside: Angela Groothuizen emotioneel bij afscheid in afkickkliniek

<em>Five Days Inside</em>: Angela Groothuizen emotioneel bij afscheid in afkickkliniek Voor Five Days Inside logeerde Angela Groothuizen vijf dagen in de afkickkliniek Jellinek. Als Steve zijn tijd erop zit en hij de instelling mag verlaten, neemt hij afscheid van de groep. Dit laat Angela niet koud en ze pinkt een traantje weg. Bekijk het fragment van Five Days Inside in de video hierboven. Five Days Inside is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Het moederhart huilt in Five Days Inside: "Ik wil ook graag naar m'n kinderen" Bekijk deze video » Caroline Tensen in tranen bij Five Days Inside Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: Angela Groothuizen emotioneel bij afscheid in afkickkliniek

Voor Five Days Inside logeerde Angela Groothuizen vijf dagen in de afkickkliniek Jellinek. Als Steve zijn tijd erop zit en hij de instelling mag verlaten, neemt hij afscheid van de groep. Dit laat Angela niet koud en ze pinkt een traantje weg.

Bekijk het fragment van Five Days Inside in de video hierboven.

Five Days Inside is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Five Days Inside: Angela Groothuizen emotioneel bij afscheid in afkickkliniek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV