Fedja van Huêt en Karina Smulders spelen samen in Deense film

Fedja van Huêt en Karina Smulders spelen samen in Deense film

<em>Fedja van Huêt</em> en <em>Karina Smulders</em> spelen samen in Deense film Fedja van Huêt en zijn vrouw Karina Smulders hebben samen een rol te pakken in een internationale productie. De twee beginnen volgende week met opnames voor een Deense film, zo vertelt de acteur in Koffietijd. ‘Heel spannend verhaal’“Het gaat over twee stellen en wij spelen het Nederlandse stel. Je hebt ook nog een Deens stel.” Volgens Fedja is het een heel heftig script. “Dus ik heb er heel veel zin in. Het is echt een uitdaging. Een heel spannend verhaal.” Bekijk het interview met Fedja van Huêt in Koffietijd in de video hierboven. Loes Luca rekent op een doorbraak in Amerika na de premiere van Mi Vida Bekijk deze video » Regisseurs Bad Boys for Life: "We weigerden eerst omdat we met Ali B-film bezig waren" Bekijk deze video »
Film :
Fedja van Huêt en Karina Smulders spelen samen in Deense film

Fedja van Huêt en zijn vrouw Karina Smulders hebben samen een rol te pakken in een internationale productie. De twee beginnen volgende week met opnames voor een Deense film, zo vertelt de acteur in Koffietijd.

‘Heel spannend verhaal’
“Het gaat over twee stellen en wij spelen het Nederlandse stel. Je hebt ook nog een Deens stel.” Volgens Fedja is het een heel heftig script. “Dus ik heb er heel veel zin in. Het is echt een uitdaging. Een heel spannend verhaal.”

Bekijk het interview met Fedja van Huêt in Koffietijd in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fedja van Huêt en Karina Smulders spelen samen in Deense film of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV