Ali B. ontroerd door viral hit uit The Voice: Verleden Tijd en Menak Wla Meni

Ali B. ontroerd door viral hit uit The Voice: Verleden Tijd en Menak Wla Meni

Ali B. ontroerd door viral hit uit The Voice: Verleden Tijd en Menak Wla Meni In The Voice Of Holland was vrijdagavond een bijzondere battle te zien, namelijk de mash-up van Verleden Tijd en Menak Wla Meni. Het liedje werd in het Nederlands en Arabisch gezongen door Ayoub en Kes en wist veel kijkers te raken. Ook coach Ali B. is onder de indruk van het duet. 'Gevoel dat je er weer een beetje toe doet'Ali vertelt dat hij ontroerd is door het optreden en dat het heel wat impact heeft. “Gek genoeg heeft de Marokkaanse gemeenschap op het moment dat zo’n leuk prachtig blond meisje de moed neemt om Arabisch te zingen, krijg je het gevoel… Of het dom is of slim dat maakt niet uit, je krijgt het gevoel dat je er toch weer een beetje toe doet”, vertelt Ali B. in DWDD. Bekijk het interview met Ali B. in De Wereld Draait Door in de video hierboven. The Voice-deelnemer Ayoub (19) zingt Say Something live bij 538 Bekijk deze video » The Voice: Bekijk The Battle Ayoub Maach vs. Kes (Battle ronde 4) Bekijk deze video »
The Voice :
Ali B. ontroerd door viral hit uit The Voice: Verleden Tijd en Menak Wla Meni

In The Voice Of Holland was vrijdagavond een bijzondere battle te zien, namelijk de mash-up van Verleden Tijd en Menak Wla Meni. Het liedje werd in het Nederlands en Arabisch gezongen door Ayoub en Kes en wist veel kijkers te raken. Ook coach Ali B. is onder de indruk van het duet.

'Gevoel dat je er weer een beetje toe doet'
Ali vertelt dat hij ontroerd is door het optreden en dat het heel wat impact heeft. “Gek genoeg heeft de Marokkaanse gemeenschap op het moment dat zo’n leuk prachtig blond meisje de moed neemt om Arabisch te zingen, krijg je het gevoel… Of het dom is of slim dat maakt niet uit, je krijgt het gevoel dat je er toch weer een beetje toe doet”, vertelt Ali B. in DWDD.

Bekijk het interview met Ali B. in De Wereld Draait Door in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ali B. ontroerd door viral hit uit The Voice: Verleden Tijd en Menak Wla Meni of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV