Bekijk hele interview Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres over coming-out

Bekijk hele interview Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres over coming-out

Nikkie de Jager heeft voor de eerste keer sinds het verschijnen van haar coming-out video een interview gegeven. De influencer onthulde vorige week dat ze transgender is en heeft voor een groot podium gekozen om hier verder over te praten.

Plottwist!
Nikkie Tutorials vertelt onder meer over de chantage, die ervoor zorgde dat ze het nieuws zelf naar buiten heeft gebracht. “Hij vond het niet ok dat ik ‘loog’. En wilde het nieuws naar buiten brengen. Hij had een erg dwingende manier van praten en zei: als we morgen geen antwoord hebben, breng ik het naar buiten. Het voelde alsof het zijn doel was om mijn leven te ruineren. Plottwist: dat is niet gebeurd!”

Veel positieve reacties
Nikkie kreeg veel steun van haar verloofde Dylan, maar heeft ook enorm veel positieve reacties gekregen van over de hele wereld. Inmiddels is haar video al 31 miljoen keer bekeken. “Ik ben zo blij dat het 2020 is en de acceptatie is echt.”

Bekijk het hele interview met Nikkie de Jager bij de talkshow van Ellen DeGeneres over haar coming-out in de video hier of hieronder.

Bekijk hele interview Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres over coming-out Nikkie de Jager heeft voor de eerste keer sinds het verschijnen van haar coming-out video een interview gegeven. De influencer onthulde vorige week dat ze transgender is en heeft voor een groot podium gekozen om hier verder over te praten. Plottwist!Nikkie Tutorials vertelt onder meer over de chantage, die ervoor zorgde dat ze het nieuws zelf naar buiten heeft gebracht. “Hij vond het niet ok dat ik ‘loog’. En wilde het nieuws naar buiten brengen. Hij had een erg dwingende manier van praten en zei: als we morgen geen antwoord hebben, breng ik het naar buiten. Het voelde alsof het zijn doel was om mijn leven te ruineren. Plottwist: dat is niet gebeurd!” Bekijk ook Nikkie de Jager dolenthousiast na opnames talkshow Ellen DeGeneres Bekijk deze video » Veel positieve reactiesNikkie kreeg veel steun van haar verloofde Dylan, maar heeft ook enorm veel positieve reacties gekregen van over de hele wereld. Inmiddels is haar video al 31 miljoen keer bekeken. “Ik ben zo blij dat het 2020 is en de acceptatie is echt.” Bekijk het hele interview met Nikkie de Jager bij de talkshow van Ellen DeGeneres over haar coming-out in de video hier of hieronder.
Talkshow :
Bekijk hele interview Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres over coming-out
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele interview Nikkie de Jager bij talkshow Ellen DeGeneres over coming-out of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV