Prinses Laurentien leest bij Nationaal Voorleesontbijt voor in Zoetermeer

Prinses Laurentien leest bij Nationaal Voorleesontbijt voor in Zoetermeer

Prinses Laurentien leest bij Nationaal Voorleesontbijt voor in Zoetermeer Vandaag (21 januari) werd in het hele land het Nationaal Voorleesontbijt georganiseerd. Ook het koninklijk huis deed hieraan mee, in de vorm van prinses Laurentien. Zij ging naar een basisschool in Zoetermeer om voor te lezen uit Moppereend. BN'ersPrinses Laurentien was niet de enige bekende Nederlander die een klas vol jonge kinderen aan haar lippen had hangen vanochtend. Onder anderen Gerard Ekdom en Wietze de Jager verschenen ook in de klas om voor te lezen uit hetzelfde boek. Moppereend is geschreven en geïllustreerd door Petr Horáček en Joyce Dunbar en uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar. Bekijk de beelden van een voorlezende prinses Laurentien hierboven. Nationale Voorleesdagen van start met Kees van Kooten Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Laurentien leest bij Nationaal Voorleesontbijt voor in Zoetermeer

Vandaag (21 januari) werd in het hele land het Nationaal Voorleesontbijt georganiseerd. Ook het koninklijk huis deed hieraan mee, in de vorm van prinses Laurentien. Zij ging naar een basisschool in Zoetermeer om voor te lezen uit Moppereend.

BN'ers
Prinses Laurentien was niet de enige bekende Nederlander die een klas vol jonge kinderen aan haar lippen had hangen vanochtend. Onder anderen Gerard Ekdom en Wietze de Jager verschenen ook in de klas om voor te lezen uit hetzelfde boek. Moppereend is geschreven en geïllustreerd door Petr Horáček en Joyce Dunbar en uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar.

Bekijk de beelden van een voorlezende prinses Laurentien hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinses Laurentien leest bij Nationaal Voorleesontbijt voor in Zoetermeer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV