Fred van Leer in Down Met Johnny: ‘Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch’

Fred van Leer in Down Met Johnny: ‘Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch’

Fred van Leer in Down Met Johnny: ‘Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch’ In Down Met Johnny heeft een van de gasten een grote wens, die vooral te maken heeft met veel glitters. Fred van Leer is daarom de uitgelezen persoon om hierbij te helpen. “Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch.” Bekijk het fragment van Down Met Johnny in de video hierboven. Down Met Johnny is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Down Met Johnny terugkijken via Gids.tv. Johnny de Mol: ‘Nu weet heel Nederland dat ik rechtsdragend ben’ Bekijk deze video » DJ’s Down Met Johnny zetten feesttent op z’n kop bij Mega Piraten Festijn Bekijk deze video »
TV :
Fred van Leer in Down Met Johnny: ‘Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch’

In Down Met Johnny heeft een van de gasten een grote wens, die vooral te maken heeft met veel glitters. Fred van Leer is daarom de uitgelezen persoon om hierbij te helpen. “Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch.”

Bekijk het fragment van Down Met Johnny in de video hierboven.

Down Met Johnny is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Down Met Johnny terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer in Down Met Johnny: ‘Het is hysterisch, maar ik hou van hysterisch’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV