Peter R. de Vries hoopt ‘van ganser harte’ dat lichaam Tanja Groen wordt gevonden

Peter R. de Vries hoopt ‘van ganser harte’ dat lichaam Tanja Groen wordt gevonden

Peter R. de Vries hoopt ‘van ganser harte’ dat lichaam Tanja Groen wordt gevonden Peter R. de Vries staat de familie van Tanja Groen bij, de nabestaanden willen al sinds 1993 weten wat er met hun dochter is gebeurd. Vandaag lijkt er een doorbraak te zijn en De Vries hoopt heel erg dat er meer duidelijkheid komt voor de familie. 'Tergende onzekerheid'De politie is na een tip op een kerkhof in Limburg gaan zoeken naar het lichaam van de vermiste Tanja Groen. “Ik hoop van ganser harte dat het zo is. Dit is een gekmakende verdwijning geweest”, vertelt De Vries. “Voor de ouders is dat een tergende onzekerheid geweest, om niet te weten wat er met hun dochter is gebeurd. Zij hebben er enorme behoefte aan om de waarheid te kennen, hoe bitter die misschien ook is.” Bekijk het interview met Peter R. de Vries over Tanja Groen in de video hierboven. Politie zoekt op begraafplaats naar in 1993 verdwenen Tanja Groen Bekijk deze video » Bekijk beelden van politieonderzoek naar vermiste Tanja Groen Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries hoopt ‘van ganser harte’ dat lichaam Tanja Groen wordt gevonden

Peter R. de Vries staat de familie van Tanja Groen bij, de nabestaanden willen al sinds 1993 weten wat er met hun dochter is gebeurd. Vandaag lijkt er een doorbraak te zijn en De Vries hoopt heel erg dat er meer duidelijkheid komt voor de familie.

'Tergende onzekerheid'
De politie is na een tip op een kerkhof in Limburg gaan zoeken naar het lichaam van de vermiste Tanja Groen. “Ik hoop van ganser harte dat het zo is. Dit is een gekmakende verdwijning geweest”, vertelt De Vries. “Voor de ouders is dat een tergende onzekerheid geweest, om niet te weten wat er met hun dochter is gebeurd. Zij hebben er enorme behoefte aan om de waarheid te kennen, hoe bitter die misschien ook is.”

Bekijk het interview met Peter R. de Vries over Tanja Groen in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries hoopt ‘van ganser harte’ dat lichaam Tanja Groen wordt gevonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV