Haagse bakker Rick Bout weet het zeker: "Bossche bollen komen eigenlijk uit Den Haag"

Haagse bakker Rick Bout weet het zeker: "Bossche bollen komen eigenlijk uit Den Haag"

Haagse bakker Rick Bout weet het zeker: "Bossche bollen komen eigenlijk uit Den Haag" Een Bossche Bol typisch iets uit Brabant? Bij bakkerij Boheemen in Den Haag denken ze daar anders over. Bakker Rick Bout vertelt dat er binnenkort in zijn bakkerij in drie dagen 40.000 Bossche bollen worden gemaakt en verkocht. Het Bossche bollen festijn gaat bijna van start en Het AD spreekt met de bakker. In het interview laat bakker Rick weten dat de lekkernij van Den Haag naar Brabant is 'verhuisd'. Het gebakje komt dus oorspronkelijk uit Den Haag: "In Brabant is de Bossche bol verspreid en bekend geworden." Bekijk hierboven het interview met de Haagse bakker over de oorsprong van de Bossche bol. Dakar-ongeluk Edwin Straver: "Hij bewoog niet" Bekijk deze video » Drie mensen "behoorlijk gewond" na gewelddadige overval in Eersel Bekijk deze video » Wat gaat er gebeuren met de Johan van Laarhoven-zaak? Bekijk deze video »
Entertainment :
Haagse bakker Rick Bout weet het zeker: "Bossche bollen komen eigenlijk uit Den Haag"

Een Bossche Bol typisch iets uit Brabant? Bij bakkerij Boheemen in Den Haag denken ze daar anders over.

Bakker Rick Bout vertelt dat er binnenkort in zijn bakkerij in drie dagen 40.000 Bossche bollen worden gemaakt en verkocht. Het Bossche bollen festijn gaat bijna van start en Het AD spreekt met de bakker. In het interview laat bakker Rick weten dat de lekkernij van Den Haag naar Brabant is 'verhuisd'. Het gebakje komt dus oorspronkelijk uit Den Haag: "In Brabant is de Bossche bol verspreid en bekend geworden."

Bekijk hierboven het interview met de Haagse bakker over de oorsprong van de Bossche bol.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haagse bakker Rick Bout weet het zeker: "Bossche bollen komen eigenlijk uit Den Haag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV