Chinezen erg bezorgd over besmettelijk Coronavirus: "Mondkapjes uitverkocht"

Chinezen erg bezorgd over besmettelijk Coronavirus: "Mondkapjes uitverkocht"

<em>Chinezen</em> erg bezorgd over besmettelijk <em>Coronavirus</em>: &quot;Mondkapjes uitverkocht&quot; In China zijn veel mensen ziek geworden door een nieuw virus. Het gaat om een nieuwe variant van het coronavirus. Zes mensen zijn overleden en meer dan 300 mensen liggen in het ziekenhuis. "Heel eng"In het ziekenhuis mag niemand bij de zieke mensen komen want het virus is erg besmettelijk. "Het klinkt heel eng", zegt een bewoonster, een ander laat in de video hierboven weten dat de mondkapjes in haar buurt waren uitverkocht en dat ze er net een heeft kunnen aanschaffen. Artsen en deskundigen doen er alles aan om het virus niet verder te laten verspreiden. Bekijk hierboven de NOS-video betreft het virus dat steeds meer mensen ziek maakt. Chaos in China: 31 auto's op elkaar geknald bij enorme kettingbotsing Bekijk deze video » Mogelijk 1700 besmettingen van een geheimzinnig Chinees virus Bekijk deze video » Wat is het Coronavirus uit China? Zorgen nemen toe na verspreiding Bekijk deze video »
Nieuws :
Chinezen erg bezorgd over besmettelijk Coronavirus: "Mondkapjes uitverkocht"

In China zijn veel mensen ziek geworden door een nieuw virus. Het gaat om een nieuwe variant van het coronavirus. Zes mensen zijn overleden en meer dan 300 mensen liggen in het ziekenhuis.

"Heel eng"
In het ziekenhuis mag niemand bij de zieke mensen komen want het virus is erg besmettelijk. "Het klinkt heel eng", zegt een bewoonster, een ander laat in de video hierboven weten dat de mondkapjes in haar buurt waren uitverkocht en dat ze er net een heeft kunnen aanschaffen. Artsen en deskundigen doen er alles aan om het virus niet verder te laten verspreiden.

Bekijk hierboven de NOS-video betreft het virus dat steeds meer mensen ziek maakt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chinezen erg bezorgd over besmettelijk Coronavirus: "Mondkapjes uitverkocht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier