Bridget Maasland slaat keihard terug in ‘Insta-oorlog’ met André Hazes

Bridget Maasland slaat keihard terug in ‘Insta-oorlog’ met André Hazes

Bridget Maasland slaat keihard terug in ‘Insta-oorlog’ met André Hazes André Hazes en Bridget Maasland zijn smoorverliefd, maar zijn ook zeker gewaagd aan elkaar. De twee zijn naast hun liefdesleven ook nog eens verwikkeld geraakt in een heuse ‘Insta-oorlog’. 'Jij bent zo de lul'Volgens Bridget is haar liefje André deze social media-oorlog tegen haar begonnen. Daarom slaat ze terug en ze heeft daarom een speciaal beeld van de volkszanger op haar Instagram Stories geplaatst. Namelijk dat André een bezoek brengt aan een nagelsalon en uitgebreid zijn nagels laat behandelen. Inmiddels laat André weten dat Bridget ‘zo de lul’ is, dus zij kan binnenkort een heftige tegenreactie verwachten… Bekijk de ‘Insta-oorlog’-beelden van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven. Smoorverliefde Bridget Maasland geeft André Hazes intense zoen op zijn verjaardag Bekijk deze video » Is Bridget Maasland dronken op de verjaardag van André Hazes? Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland slaat keihard terug in ‘Insta-oorlog’ met André Hazes

André Hazes en Bridget Maasland zijn smoorverliefd, maar zijn ook zeker gewaagd aan elkaar. De twee zijn naast hun liefdesleven ook nog eens verwikkeld geraakt in een heuse ‘Insta-oorlog’.

'Jij bent zo de lul'
Volgens Bridget is haar liefje André deze social media-oorlog tegen haar begonnen. Daarom slaat ze terug en ze heeft daarom een speciaal beeld van de volkszanger op haar Instagram Stories geplaatst. Namelijk dat André een bezoek brengt aan een nagelsalon en uitgebreid zijn nagels laat behandelen. Inmiddels laat André weten dat Bridget ‘zo de lul’ is, dus zij kan binnenkort een heftige tegenreactie verwachten…

Bekijk de ‘Insta-oorlog’-beelden van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland slaat keihard terug in ‘Insta-oorlog’ met André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV