NikkieTutorials na interview Ellen DeGeneres genomineerd voor YouTuber van het Jaar

NikkieTutorials na interview Ellen DeGeneres genomineerd voor YouTuber van het Jaar

<em>NikkieTutorials</em> na interview Ellen DeGeneres genomineerd voor <em>YouTuber van het Jaar</em> Nikkie de Jager, op internet beter bekend onder de naam NikkieTutorials, beleefde gisteren (21 januari) een memorabele dag. Eerst werd haar interview met Ellen DeGeneres opgenomen en daarna kreeg ze ook nog eens te horen dat ze is genomineerd voor YouTuber van het Jaar. Coming outNikkie was op bezoek bij Ellen om te vertellen over haar coming out, waarin ze onthulde dat ze is geboren als een jongen. Met haar video ging ze de wereld over en inspireerde ze talloze andere transgenders. Ook kreeg ze uit alle windstreken veel lof toegezwaaid voor haar moedige video. Bekijk hierboven hoe Nikkie de Jager reageert op het nieuws van de nominatie. John van den Heuvel wil Nikkie Tutorials helpen na chantage coming-out Bekijk deze video » Chanteur van Nikkie de Jager keihard aangepakt in Jinek: "Beneden alle peil" Bekijk deze video » Deze Nederlanders gingen Nikkie de Jager voor bij Ellen DeGeneres Bekijk deze video »
Entertainment :
NikkieTutorials na interview Ellen DeGeneres genomineerd voor YouTuber van het Jaar

Nikkie de Jager, op internet beter bekend onder de naam NikkieTutorials, beleefde gisteren (21 januari) een memorabele dag. Eerst werd haar interview met Ellen DeGeneres opgenomen en daarna kreeg ze ook nog eens te horen dat ze is genomineerd voor YouTuber van het Jaar.

Coming out
Nikkie was op bezoek bij Ellen om te vertellen over haar coming out, waarin ze onthulde dat ze is geboren als een jongen. Met haar video ging ze de wereld over en inspireerde ze talloze andere transgenders. Ook kreeg ze uit alle windstreken veel lof toegezwaaid voor haar moedige video.

Bekijk hierboven hoe Nikkie de Jager reageert op het nieuws van de nominatie.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NikkieTutorials na interview Ellen DeGeneres genomineerd voor YouTuber van het Jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier