Monty Python-acteur Terry Jones (77) overleden

Monty Python-acteur Terry Jones (77) overleden

Monty Python-acteur Terry Jones (77) overleden Terry Jones is dinsdag op 77-jarige leeftijd overleden. Jones was bekend als schrijver en acteur, hij was ook onder meer bekend van de comedygroep Monty Python. Jones leed al jaren aan een vorm van dementie. Films, tv en boekenJones werkte ook als regisseur, zo was hij in deze rol verantwoordelijk voor films als Life of Brian en The Meaning of Life. Verder schreef Jones boeken en maakte hij televisieprogramma’s. Bekijk beelden van Terry Jones in de AD-video hierboven. Jochem Myjer in Adem In, Adem Uit: ‘Mijn vrouw is net Freek Vonk’ Bekijk deze video » Ricky Gervais slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech Bekijk deze video »
Entertainment :
Monty Python-acteur Terry Jones (77) overleden

Terry Jones is dinsdag op 77-jarige leeftijd overleden. Jones was bekend als schrijver en acteur, hij was ook onder meer bekend van de comedygroep Monty Python. Jones leed al jaren aan een vorm van dementie.

Films, tv en boeken
Jones werkte ook als regisseur, zo was hij in deze rol verantwoordelijk voor films als Life of Brian en The Meaning of Life. Verder schreef Jones boeken en maakte hij televisieprogramma’s.

Bekijk beelden van Terry Jones in de AD-video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monty Python-acteur Terry Jones (77) overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV