Bekijk samenwerking Kensington en DI-RECT achter de schermen van Vrienden Van Amstel LIVE!

Bekijk samenwerking Kensington en DI-RECT achter de schermen van Vrienden Van Amstel LIVE!

Bekijk samenwerking Kensington en DI-RECT achter de schermen van Vrienden Van Amstel LIVE! Op het podium van Vrienden Van Amstel LIVE! komen vaak de meest bijzondere samenwerkingen van muzikanten tot stand. En een hoogtepunt van het grootste kroegenfeest van dit jaar dat vaak wordt genoemd, is de samenwerking van Kensington en DI-RECT. Bekende nummers van heldenDe twee bands besloten de handen ineen te slaan voor Vrienden Van Amstel LIVE!. De groepen stonden samen op het podium en brachten nummers van hun eigen helden ten gehore. Zo speelden ze onder meer Smells Like Teen Spirit van Nirvana. Bekijk in de video hierboven beelden van achter de schermen van de samenwerking tussen Kensington en DI-RECT. Vrienden van Amstel LIVE! 2020 is op donderdag 30 januari om 20.30 uur te zien op SBS 6. André Hazes en Bridget Maasland zoenen uitgebreid op podium Vrienden Van Amstel Live! Bekijk deze video » André Hazes verknalt Radio 538-pubquiz bij Vrienden van Amstel Live Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk samenwerking Kensington en DI-RECT achter de schermen van Vrienden Van Amstel LIVE!

Op het podium van Vrienden Van Amstel LIVE! komen vaak de meest bijzondere samenwerkingen van muzikanten tot stand. En een hoogtepunt van het grootste kroegenfeest van dit jaar dat vaak wordt genoemd, is de samenwerking van Kensington en DI-RECT.

Bekende nummers van helden
De twee bands besloten de handen ineen te slaan voor Vrienden Van Amstel LIVE!. De groepen stonden samen op het podium en brachten nummers van hun eigen helden ten gehore. Zo speelden ze onder meer Smells Like Teen Spirit van Nirvana.

Bekijk in de video hierboven beelden van achter de schermen van de samenwerking tussen Kensington en DI-RECT. Vrienden van Amstel LIVE! 2020 is op donderdag 30 januari om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk samenwerking Kensington en DI-RECT achter de schermen van Vrienden Van Amstel LIVE! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV