Samenvatting Madison Keys - Arantxa Rus (Australian Open)

Samenvatting Madison Keys - Arantxa Rus (Australian Open)

Samenvatting Madison Keys - Arantxa Rus (Australian Open) Het is Arantxa Rus niet gelukt om een ronde verder te komen in de Australian Open. Ze moest haar meerdere erkennen in de als tiende geplaatste Madison Keys. De Nederlandse tennisster heeft het Keys wel moeilijk weten te maken. Uiteindelijk won Keys de wedstrijd met 6-7 en 2-6. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Madison Keys - Arantxa Rus in de video hierboven. Arantxa Rus is na geweldig jaar klaar voor Australian Open Bekijk deze video » Samenvatting Kiki Bertens - Irina-Camelia Begu (Australian Open) Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Madison Keys - Arantxa Rus (Australian Open)

Het is Arantxa Rus niet gelukt om een ronde verder te komen in de Australian Open. Ze moest haar meerdere erkennen in de als tiende geplaatste Madison Keys. De Nederlandse tennisster heeft het Keys wel moeilijk weten te maken. Uiteindelijk won Keys de wedstrijd met 6-7 en 2-6.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Madison Keys - Arantxa Rus in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Madison Keys - Arantxa Rus (Australian Open) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV