Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm

Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm

Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm Ilja Gort gaat voor zijn programma Gort Over De Grens op bezoek in Spanje. Hij reist af naar Benidorm, waar Gort naast prachtige natuur ook in het toeristische gebied foute muziek en blote mannen tegenkomt… Gelukkig swingt Ilja er zelf in de auto op los. Het nieuwe seizoen van Gort Over De Grens is vanaf 24 januari elke vrijdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Gort Over De Grens terugkijken bij Gids.tv. Gort over de Grens 2018: Ilja Gort trotseert de Monte Bianco Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Gort over de Grens Bekijk deze video »
TV :
Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm

Ilja Gort gaat voor zijn programma Gort Over De Grens op bezoek in Spanje. Hij reist af naar Benidorm, waar Gort naast prachtige natuur ook in het toeristische gebied foute muziek en blote mannen tegenkomt… Gelukkig swingt Ilja er zelf in de auto op los.

Het nieuwe seizoen van Gort Over De Grens is vanaf 24 januari elke vrijdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Gort Over De Grens terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV